Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sportlov!

Nu är det äntligen sportlov och när som helst är våren här. Känns inte så fisigt alls faktiskt. Loke har varit hos Jimmy fredag kväll fram till idag onsdag och kommer hem om ett par timmar. Ok, det har varit lite både och. Ni vet när man helt har glömt hur det var när man bodde ensam och vad man sysslade om dagarna då, där har jag varit nu. lördagen var den längsta ever tror jag, haha. Timmarna segade sig förbi trots att jag hade det rätt så bra och inte hade det minsta tråkigt. Men det tar tid att leva på ett nytt sätt igen, eller på ett sätt man på gott och ont, trodde att man aldrig skulle få tillbaka. Så vad har jag gjort med den gigantiska egentiden jag nu haft? Tja, jag har frossat, läst, frossat, läst, kollat lite på ”Girls”, och frossat ännu mera. Ok, en långpromenad har jag tagit också. Och gjort lite kroppsarbete i form av snöskottning. Om jag inte räknar fel, så har jag läst fyra böcker på fyra dagar! Sjukt, jag vet. I flera dagar har jag typ bara läst och inte velat göra något annat.

 

Men snart kommer lillprutten hem igen och jag har stora planer för morgondagen, hehe. Skridskorna som Loke fick typ förra året var inte alls för små som jag trodde, utan de var nog för stora när han fick dem. Nu är de i precis rätt storlek. Och jag råkar ha upptäckt att det har spolats en isrink bara fem minuter bort på en av fotbollsplanerna. Det måste ju utnyttjas nu när det är sportlov, eller hur? Loke har varit högst tveksam till att åka på skolan, men kanske det har att göra med prestationsångest inför kompisarna. Igår hade han sett några åka i Karlstad och då hade han sagt att han ville testa, så imorgon blir det upp till bevis, hihi. Om jag har några skridskor? Nä, tyvärr inte längre. Tror jag gav bort dem när vi rensade ut pappas hus. Fan, jag skulle behållit dem. Det var ju killskridskor och allt. Och knappt använda vad jag minns. Men men, nu kan jag på ett ganska säkert sätt, ta mig fram och hålla Loke i handen så att han känner sig trygg. Undrar hur lång tid det tar innan han åker typ som en hockeyspelare. eller vägrar han ens testa imorgon? Eller testar han i fem minuter, ramlar, och vill gå hem? Det spörs 😉

 

Livet känns i alla fall rätt bra trots omständigheterna. Jag sjunger fortfarande, även om det inte är under önskade förutsättningar, och även om jag inte kan sjunga lika mycket som förut. Jag är självständig och klarar mig rätt bra så här långt. Har bjudit in syster yster till ett läskigt men spännande projekt till sommaren. Jag kommer att lära mig nya saker, och det är bra både för huset och för mitt självförtroende. Men visst har jag stunder eller dagar som inombords känns ganska hopplösa, men det är så det ska vara när allt är som det är.

 

Även om jag är som alla andra i alla fall i vissa fall, så är jag nu mer också som så att jag påminner mig själv om hur det ofta fungerar i längden med sånt där. Glöm inte bort! Var försiktig! Tacka inte ja till allt, utan bara till det du själv önskar. Gör inte livet smidigare för andra och tuffare för dig själv!

DSC_1184DSC_1195IMG_20180218_144253_407IMG_20180219_093249_019Loke Tandlöse 😉

IMG_20180220_100258_894
Kommentera


× åtta = 40