En för det mesta glad mamma på 30+ lever med min man har två döttrar och två bonusbarn :-)

Add Comment Register
Annons

Väder?!

Detta väder 😈.

Ena stunden regnar det sen blev det tryckande varmt och nu vräker regnet ner. Luften är kvav och det är inte alls skönt. Ja jag gnäller och det är värdsliga saker 😉.

Ikväll när vi var på Ica så lastade dom ”jordgubbshuset” där som suttit och sålt jordgubbar, nu är sommaren slut sa barnen. Men sa jag den har ju inte börjat?!

Jo tro det eller ej den har snart passerat men jag missade de där ljumma sommarkvällarna..doppen i havet..😔

Tacksam att vi åkte en vecka till värmen 🌞

O än finns det lite hopp kvar om lite sommar men inte mycket 😉😙

Annons

Tvättmaskinen

Blev kollad igår av servicemannen och han kliad sig förbryllat i huvudet då han inte hittade något fel förutom att hela elektroniken var helt uppochner 🤔. Vi skulle skicka vårt kvitto/garanti till ”Lotta” , hon är hård sa han..ok?! 🤣 Låter inte alls betryggande.

Mannen är äntlugen ledig nu 🤗.

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut och det mindre bra vädret som vi trots allt haft börjar återspegla sig i barnen så även om de stora barnen inte längtar till skolan börjar aå tror jag det är ganska nyttigt 😉.

20170731_172033

 

Annons
Annons

En olycka kommer sällan ensam

Idag har Tinnsan mest haft otur 😔. Började imorse när hon tog hunden och gick för att möta sin pappa vid bussen. Hon o hunden tog vägen genom en liten skog och kombinationen flipflop o hal  väg i skogen resulterade i platt fall 🙈.

I em trillade hon av på hoppträningen rakt i en lerig vattenpöl och en stund efter slog hon benet/foten i staketet. Maximal otur men hon var vid gott mod trots allt 😉.

Nu ska jag fixa lunch..ny vecka o dax att jobba 😘

Mer inspirerande läsning: