En för det mesta glad mamma på 30+ lever med min man har två döttrar och två bonusbarn :-)

Annons
Add Comment Register

7 månader sedan

Tjabba tjena !

Det är ett bra tag sedan jag skrev här , men jag hade så mycket problem när jag skulle uppdatera.  Text som fattases o bilder som inte kom med . Då tappade jag lusten men saknade ändå att skriva. Gör ett nytt försök o hoppas på det bästa :-).

Jag kan numera titulera mig ponnymamma o hästägare.

Familjen har utökats med ett islandssto som kom till oss i December o en b-ponny valack som kom till oss för ca 2 månader sedan.

Jag hoppas kunna introducera dem här på bloggen snarast.

En allmän fråga: Var är sommaren ?

Inte här iallafall :-(

AnnonsKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 42

Annons