En för det mesta glad mamma på 30+ lever med min man har två döttrar och två bonusbarn :-)

Annons
Add Comment Register

Tiden går

Och vi med den.

Väldigt längesedan jag skrev ser jag.

När jag loggar in o ser hur längesedan det är stämmer det ganska bra , stämmer på så vis att efter det datumet rullade det på. En massajobbiga saker. Men det var saker jag var tvungen att ta mig igenom givetvis med stöd av min man. Hade det nu varit en jobbig sak men det avlöste varandra kan man säga..men det brukar väl vara så.

Igår gick jag ut i skogen -andades o sa sedan till min man ”det har varit en del men nu börjar min återhämtning ”. Det är inte lätt o lär knappast bli…men jag är på väg.

Jag inser att väldigt få verkligen känner mig o vet hur jag mår o undrar om de ens märkt nåt?!

Märkligt

 

AnnonsKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + 1 =

Annons