Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

100 dagar kvar!

2017-04-09 @ 08:51

Idag ska bebiskläderna upp från källaren, jag vet att det är god tid kvar – men jag gillar att förbereda. Kan vara extra skönt eftersom vi måste packa redan 1 månad innan förlossning. Då ska vi ju vara all set på Åland. 

Nu är första tiderna till kontroller inbokade där i juli och det känns spännande. Nu går det undan.

Victor berättar att han lägger sin hand på min mage när jag somnat på natten och så buffar han 2 gånger, han får nästan alltid 2 buffar tillbaka.

I veckan var Ellen på studiebesök på mitt och Victors jobb, vi började med mitt inne vid Tegnérlunden och lagom tills jag hade möte hämtade Victor henne och de hade varit runt på hans jobb och sedan ätit ett lass pannkakor innan de kom åter till mig.  

Väl tillbaka bjöd en utav mina kollegor in till pingismatch och Ellen körde ett par matcher. Sen satt hon lugnt brevid och ritade/kollade på Pettson och Findus innan vi promenerade ner för Drottninggatan. Nog sagt om det, det var dagen innan dådet. 

Igår hade vi vänner över på middag medan Ellen var hos farmor o farfar och vi ska hämta henne i eftermiddag. 

Först, projekt – källare.


Njutit av vårsolen, promenad med Ellen till jobbet och min nya arbetsposition. Fötterna på bordet. Går inte att sitta normalt..Kommentera


nio − = 1