Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

6årstand – 1 år tidigt och vår!

2017-03-19 @ 08:17

Igår var vi ute och cyklade (Ellen, jag sprang efter) lekte i parken i en något mer ljummen luft.  Men stå inte still för länge bara.. plockade fram utekritorna och gick lös på några grusfria fläckar. Härligt! 

Åkte ut och träffade våra Vallentuna vänner, som Ellen längtat att hänga med trillingarna. 

Sen gjorde vi ett fantastiskt kul besök då vi fick hälsa på en ny familjemedlem. Så spännande! 
Ellen började under dagen säga att hon hade en ”bulle” i munnen, jag trodde hon bitit sig i kinden. Hon nämnde det någon gång till men jag tittade inte ordentligt. På kvällen var jag och firade Jossan – mycket trevligt! Så när Victor berättade att hon inte ville äta blev jag lite fundersam. Hon sov när jag kom hem så jag kollade ordentligt i morse och där var 2 vita prickar som stack upp längst bort på vänster sida. Fick bekräftat av vår vän som är tandläkare att det var just 6 års tand. Ska komma 3 kindtänder till. Men hon har ju inte tappar några mjölktänder så det hade man ju inte räknat med!

Ellen blev överlycklig att det var en ”vuxentand” som kom och gav mig en jättekram följt av ett ”iiiiiii” Kommentera


× fyra = 16