Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Då var vi på plats.

2017-07-03 @ 03:06

Nu har vi landat på ön igen för att stanna tills 3 blir 4. Vi har hunnit med ett barnkalas och imorgon är det dags för första kontrollen på MVC här. Känns väldigt bra, efter mötet lär frågorna komma. Men jag är glad att vi valt detta nu.
Har en vakentid just nu mellan 2.30-6.00..jättepigg och just nu sugen på smörgåsbord. Japp. Samma sak igår natt.

Ellen är lycklig att det äntligen är sommarlov och i eftermiddag kommer våra vänner Matte & Amanda med lilla Harry och besöker oss. Efter helgens fulla hus med mamma,pappa, syster,svåger och lilla Bella står nu rummen tomma och fåglarna kvittrar utanför (kl är 04.10 lokal tid)
I magen kan man konstatera att mini  tycker om att stretcha.. helst en fot ut uppe under höger revben samtidigt som en hand pressar ner mot vänster ljumske.  

Sammandragningarna är täta och intensiva nu. Dag som natt. Men just nattetid känns det ju mer, speciellt när man försöker sova. Ska börja med powernaps på dagen. Inväntar rätt tillfälle bara.
Om 2 dagar är vi i v39! Helt sanslöst vad tiden gått fort de senaste månaderna. Kommentera


+ 5 = nio