Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ellen blev 3 år den här veckan.

2015-03-27 @ 15:00

I måndags tittade en liten nyvaken tjej med skeptisk blick mot oss när vi sjöng ”ja må hon leva” och lös upp som en sol när hon såg paketen.
En ”kalastuta” stod högst på önskelistan och just en sådan var det första hon öppnade. Lycklig som få prasslade den ut och in eftersom hon inte hade kraft nog att få den att tuta. ”Mamma den ska ju låta?” Vi sa att hon får öva lite och det gick ju bra tillslut.

Dagen fortsatte mestadels skuttandes, på förskolan hade hon trallat hela dagen att hon nu är 3 år. Tänk, hur gick det här till? Vi är så glada att vi har foton att blicka åter på så att man påminns om hur liten hon var och hur härliga minnen vi har.

Imorgon blir det lite kalas här hemma, barnkompisar och vuxenkompisar. Ellen vill inte ha någon tårta, det blir isglass, klubbor och bokstavskex. Sen ska vi hinna baka lite muffins också.

Simskolan är igång nu också, hon tycker att det är roligt när hon väl är där, men dock lite tveksam till att gå dit när vi pratar om det. Imorse förstod jag varför när hela hon började skaka och bita ihop tänderna medan hon sa : Mamma det är såå kallt när man har duschat, det är inte skönt”

Vi har även varit hos tandläkaren, det gick ju kanon. Hoppas att fortsatta besök går lika smidigt. Sen har vi världens bästa tandläkare också.

 

 Kommentera


7 + = åtta