Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En höggravid midsommar.

2017-06-25 @ 10:12

Att vara gravid i vilket skede som helst är ju begränsande på många vis, men maten – midsommarmaten! Det bästa jag vet är att frossa i rökt fisk. Men jag överlevde abstinensen och midsommar har varit fantastisk på alla sätt och vis. Strålande sol på midsommarafton och hällregn på midsommardagen. Tröttare igår men lika nöjd för det. Vakande nu vid 3 snåret och var upp en sväng så – klarvaken nu då.

Ellen kom just upp och la sig brevid mig. Vi båda sover rastlöst. Hon i ny säng och jag med sammandragningar och annat som håller mig vaken. 
Ljuset under rullgardinen sprider sig och de andra sover gott. Njuter av att ligga vaken mittemellan fast skulle gärna sova lite också. Magen krampar och drar så fort jag ändrar ställning och huvudvärken smyger sig på. 
Kl blev 5&7 medan jag snurrat och Ellen stämt av läget (om hon får gå ner till mormor och morfar) Efter 8 sa vi älskling -ok, säger hon och somnar om. Lilla troll, inte konstigt att det är svårt att sova när en rastlös mamma ligger och pussar på henne titt som tätt.. 

Nu ska jag försöka sova lite, måste bara upp en sväng. Kommentera


− 3 = två