Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Glad påsk!

2017-04-17 @ 03:55

Ålandshelg med familjen och påskfirande som innehöll vårsol, hagel och snö. Men inget som hindrade oss från att vara utomhus. 


Ellen och hennes kompis E drog ut och påskade i byn med mig i släptåg. Det var inte helt säkert att de skulle bli påskkärringar men efter ett tag så skulle de iallafall ut och testa. Dock utan fler påskkort, det räckte till ett besök och sen fick de ge sig ut och leta vårblommor att ge bort. Jag förklarade att man inte kommer tomhänt när man påskar och tjejerna undrade om de kunde gå till fler hus och fråga ”bus eller godis” haha.. nja. Men Glad påsk går bra!
Vi åkte till vänner med sina barn och tog en vända till Käringsund och lekte på stranden. Det blev kanalbygge, parklek och husbygge av vass. Wilma och Ellen var ganska trötta båda två, och tydligen jag med för efter middagen sedan somnade jag och fortsatte sova till söndagen.. natten innan var jag vaken och hade ett väldigt liv i magen. Lillasyster har hittat nattrytmen.

Ellen och morfar på gräsklipparen. Kommentera


tre + = 7