Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gotlandshelg

2017-05-29 @ 18:01

Vi packade ihop oss på torsdagseftermiddagen och tog färjan från Nynäshamn till Gotland för att turista och hälsa på släktingar till Victor. Ellen var superladdad och det var vi med, jag vågade packa lite sommarkläder trots halvdan prognos, men Visby bjöd på sin soligaste sida och det blev bad, Kneippbyn (vattenland,lek och Villavillerkulla) upp och ner innanför murens gator, strandpromenad och massor av god mat. Crêpes, glass och hemma-hos-grillat. Vad mer kan man önska sig. Har känt mig jättegravid de senaste dagarna och allt traskande och den härliga värmen påverkade mig ganska mycket. Kändes iaf av på kvällarna och när man inte var igång. 

Lilla smulan har levt om i magen som vanligt och lite till, känns som magen blivit lägre och det är lite lättare att andas. Men tappar jag något på golvet – då får det ligga kvar.. Så kul är det inte, om man böjer sig efter maten känns det ju som om allt ska komma upp. Det gör det inte tack o lov. 
Ja, Gotland blir det alldeles säkert mer utav. Finns mycket vi hade velat se men inte hann med. 
Vi landade hemma på lördag kväll och på söndagen var det värmebölja hemma. Jag och Ellen höll till ute hela dagen och på kvällen sa det stop för mig. Efter maten tog jag natt ett tag.. kom upp vimmelkantig och sen var man ju väldigt pigg. Vi svalkade oss med glass och sen blev det sent i säng, vaknade av solsken bakom rullgardin, en tornado i magen och både vackert och fruktansvärt skränigt kvitter.. kl 4 någonting. Sen kom Ellen också. 
Men hey- ny vecka!Kommentera


9 + sex =