Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Helgen som var.

2017-02-27 @ 10:57

Fredagen blev bara nedvarvning och mys i soffan. Ellen blev självklart glad för nyheterna om att det var en lillasyster i magen och hennes svar var
“Jag visste ju det, men ni trodde att det skulle bli en pojke.”
Lördagmorgon blev sovmorgon för mig och ut i parken för Ellen och Victor som senare ledde till kalas på eftermiddagen och däremellan kikade de på fasters innebandymatch.

Under tiden befann jag mig på Clarion Sign´s Brunch med några vänner.
Rena lyxdagen! Den slutade ju inte där eftersom Victor överraskade med middag och övernattning.💛

Men innan dess bjöd Ellen på en dansuppvisning med instruktioner om publikplatser på golvet. Med inlevelse till det som spelades på radion snurrade hon fram och gjorde en liten koreografi minsann!
Ellen levde loppan hos mormor och morfar trots envis hosta och vi hann åka iväg och köpa vagn på söndag förmiddag innan jag hämtade henne där.

Då var allt nästan klart!
Bebisprylarna finns ju kvar sedan förut. Men vagn behövde vi  – Brio smile blev det, en svart. 

Jag segar efter lite med trötthet igen och det märks av på helgerna, för att inte tala om morgontröttheten. Men det är en väldigt liten uppoffring för något större. Tycker att hela graviditeten är väldig lik min tidigare. Känns tryggt och bra, lite mer märkbart flås och stramningar bara.
Nu går jag och väntar på moderskapsintyget så att all byråkrati runt beslut om förlossningsvård på Åland kan bli klart.
Om det är något jag älskar så är det att vara ute i god tid, kanske lite väl god tid ibland..Kommentera


× 9 = trettio sex