Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hurra för mig!

2017-04-11 @ 23:04

Haft en underbar födelsedag som startade med sång från man o dotter, paketöppning och frukost på sängen. 

Vidare till sång på jobbet med blommor och presenter – mina kanonkollegor. 

Samtal och hälsningar hela dagen, det gör gott för själen att fylla år😄
Avslutade med eftermiddagsbak och fika med mamma, pappa, Sofia,Gustav lilla Bella och vi. Härliga blommor och fina paket. Så tacksam! 
Lilla Bullen har småpickat och bökat runt i magen. Efter besök på MVC så kikar jag lite extra på klockan när det händer bara för att ha en någorlunda uppfattning mitt på dagen. Blivit ombedd att ringa direkt vid minskad fosterrörelse, så då tänker jag lite mer på det nu än tidigare. 
Godnatt! 🎈Kommentera


+ 1 = nio