Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Meja snart 2 månader

2017-08-31 @ 12:47

Vi har en stolt storasyster. En otroligt glad 5 åring som äntligen fick sin lillasyster hjälper gärna till med allt; kör vagnen, hämtar nappar,filtar,bäddar ner och mycket mer. Men att dela uppmärksamhet märks också av, det kan bjudas på en hel del drama.

Nu har simskolan startat och det går utmärkt för Ellen. Snart startar dansterminen också. Ska bli väldigt roligt att följa det den här gången också.

Meja växer så det knakar, verkar också bli en lång tjej det här. Nu rockar hon både 56 och 62 i stl och man får skynda sig att hinna använda nya plagg. Det mesta är ju ärvt av storasyster- men en del har vi fått nytt och det är så sött!

En väldigt mysig liten knodd som gärna vill ligga tätt tätt dag som natt, men under dagen sover hon ju mestadels själv i vagnen då vi är ute för det mesta. Vi promenerar och hänger med vänner tills det är dags att hämta på förskolan. Förutom idag då det regnar och jag passat på att rensa Ellens garderob.Kommentera


3 × = arton