Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mindre än en månad kvar!

2017-06-21 @ 18:47

Nu har jag varit på sista MVC besöket i Stockholm. Sen tar de över på Åland. Journalen är nerpackad och alla förbindelser, försäkringar m.m är dubbelkollat. Känner mig redo! 
Vi var en tur på BB Stockholm i måndags då jag haft ont i magen och inte haft så mycket fosterrörelser, men hon kom igång igen och jag blev hemskickad med uppmaning att hålla koll på blodtrycket då det var lite högt. De utredde havandeskapsförgiftning och pratade igångsättning, men efter ett extra ultraljud och provsvar som kom tillbaka ok fick vi åka hem. Hon väger ca 2,3 nu beräknas väga ca 2,7-2,9 när hon kommer. Hon ligger i underkant på kurvan men inte utanför. Ellen vägde 2,895 så hon verkar gå i storasysters spår. 

Ellens 2:a tand lossnade idag med hjälp av en förskolefröken. Stolt som få. Midsommarfirande för alla förskolebarn idag och imorgon är vi lediga tills nästa vecka drar igång igen. 

Ska packa sista midsommargrejerna nu. Längtar efter landet! 

Ska bli skönt att åka över och få dit lite saker, men inte för mycket. Man vet ju aldrig vad som händer nästa vecka….
V 37!Kommentera


sex − = 4