Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Möhippa och kulan på kareaoke

2017-05-22 @ 22:01

Äntligen var den här! Helgen vi planerat så länge jag och Anna. Min allra bästa och äldsta väns möhippa var i lördags och det blev hellyckat. Eller rättare sagt, vi hoppas verkligen det. Men oj vilket dygn. 

Jag o kulan tog en minipaus när vi kunde och höll ut till det sa stop. Vi rockade loss under sista momentet i kareaokerummet. 
Söndagen bestod av vila och kalas i Vallentuna. Så den hör måndagen är jag mer måndagstrött än vanligt..

Eftersom vi flängde runt en del tog vi en pizza till middag. Ellen fick en klubba som vi sa att hon får spara till torsdag när vi åker till Gotland. Men hon var väldigt orolig att vi skulle glömma bort det. Här var lösningen: 

😂 på ytterdörren, underbart!

Köpte ett par skor i farten idag, hade kollat på just de här tidigare. Jösses vad sköna! Traskade med dem till dagens måndagsklubb på Story Hotell med några av Sverige/Ålands bästa tjejer. Bra start på veckan! Men nu är mina batterier slut. 


Dagens mage, i min favvo pyjamas. En kommentar på inlägget “Möhippa och kulan på kareaoke”

  • Susanna

    Du strålar med din lilla kula :) Tänkte på en sak, du som snart ska få tillskott kanske skulle vara intresserad av att få en gratis barnvagn? Just nu har du nämligen möjlighet att vinna en splitter ny barnvagn från Beemoo till ett värde av 5000kr på min blogg! 😀
    Titta gärna in och var med och tävla :)Kramar Susanna

    2017-05-29 kl 9:17

Kommentera


2 + = sex