Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När allt går så fort.

2015-01-09 @ 11:28

Det har varit ett bra långt uppehåll sedan jag senast skrev något. Men eftersom bloggen finns här så kan man ju fylla på då och då.

Ellen blir snart 3 år 3ÅR! Jag tycker att det var alldeles nyligen vi packade upp spjälsängen, eller tog bort liggdelen i vagnen, eller köpte halksockor när det var gå-dags.
Ellen gör livet speciellt, Ellen gör sitt liv speciellt. Den lilla människan har mer tankar och känslor än man kan föreställa sig. Lilla grubblarn, lilla humoristen. Utbrott och glädje, spex och seriösa lekar fyller vår vardag. Över jul och nyår var vi lediga hela bunten och fick lära oss massa nytt. Vi har en 2,9 månaders tonåring i hemmet. Underhållande och påfrestande, men oj vad inte en dag går förbi utan att vi blir överraskade av hennes slutsatser. Smarta barn! I höstas ställde hon sig och bokstaverade B A M S E i hallen på väg till förskolan, lyckliga mamman fick det hela på film. Bokstäver och månader, veckodagar och former. Det rabblas fritt och brett, förskolepersonalen berömmer och våra hjärtan skuttar glatt till hennes nya trallande sånger.

Onda ögat:

Det onda ögat, ja, det kan vara mitt fel. Jag kanske ser ut så när jag ”avråder ett beteende”. Ellen vill inte – Ellen knycklar ihop ansiktet, rynkar pannan och ger blicken. Arg som tusan. Emellertid lyser ett skratt upp i blicken men återgår snabbt till ”onda ögat” när hon inser att vi kanske har synat bluffen.

Bästa julklappen 2014:

Ellen har en gudmor som heter Mia, Mia kan det där. Mia gav Ellen en pruttkudde i julklapp, allt annat glömdes bort och pruttkudden gick varm under allas stussar. Den gör det än.

IMG_0714Kommentera


sex − = 3