Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

November

2017-11-12 @ 16:30

Ellen har haft en minst sagt händelserik start på denna månad.. vi avslutade höstlovet med ett besök i Tuvanparken som de rustat upp, där fanns en repklätterställning som man kunde snurra. Efter några varv och glada ”mera!” tappade hon taget och rasade tokigt vilket resulterade i en bruten arm. Lilla hjärtat. Så fantastiskt tapper ändå, vi hade lillan med och jag visste inget annat sätt än stt ringa ambulans. Men vi hade tur då Ellens moster fick tag i min mamma som var på en buss i närheten. Hon kunde ta Meja i vagnen och komma efter till akuten.

Victor satt på ett plan till Prag men lyckades kliva av igen och kom till KS. Meja sov i vagnen utomhus med mamma och jag satt med en modig 5.5 åring som röntgades och snällt svalde en stor dos smärtlindring.

Återställandet innan gipsning var jobbig och Ellen hade ont. Victor hade precis kommit från Arlanda och tur det. Det blev en tuff upplevelse för Ellen som inte alls kände av lustgasen. Men efter det gick det jättebra och läkaren kom med en piggelin.

Meja sov snällt i vagnen tills gipset var på. Tur att familjen bor nära!

Vi fick komma gem ganska snabbt och Ellen ville gärna snabbt åter till förskolan.. på cykel..

Vi ska på återbesök imorgon och får då veta hur länge gipset ska sitta, snart åker Ellen o Victor till Italien med faster, farmor och farfar. Men gipset får nog flyga med.

Meja är nu 4månader och visar glatt upp sin nyfikna nos i alla situationer. Magen krånglar lite fortfarande men hon har varit duktig på att lugga på mage nu och får upp huvudet riktigt stadigt. Fötterna är funna och man kan ana ett bus i ögonen redan.Kommentera


− 6 = tre