Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Så vaken man kan..

2017-04-17 @ 04:05

Jahopp 
Mitt i natten och klarvaken. Aktivitet emellanåt i magen och jag har insett att det kommer vara så här ett tag framöver nu. Sova mellan 2-4? Varför då?  

Varit ute och rört på mig mycket i helgen och det har också märkts av. Men just nu är det den nattliga klådan som ställer till det. Läst min journal från MVC för förra graviditeten och ser att det mest är klåda jag sökt ”hjälp” för. 

Minns att det var som värst under värkarna och jag då fick med mig alvedon och tavegyl när de skickade hem oss från sjukhuset eftersom de inte trodde att det skulle hända någon på ett tag. Jag åkte in igen efter 2-3 timmar och sen kom ju Ellen inte så långt efter.   

Nu är kl 4 så jag får ge mig och försöka sova igen. Men någon liten dansar salsa i magen ☺️.. Kommentera


× tre = 21