Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Små och stora saker

2017-03-03 @ 20:55

Som jag skrev innan så har jag smygstartat lite inför nya barnrummet till lillasyster. 

Kvar är barnstol till köket, ny lampa och så ska jag nog sy ett överdrag till skötbädden i något avtorkbart tyg. Minns att vi använde Ikeas egna skydd till Ellens skötbädd och de blev snabbt slitna efter tvätt. 

Funderar på barnstol ”Blåmes” från Ikea och något i den här stilen med tyg & lampa sen. 

Av någon anledning är det väldigt svårt att inte ”boa”. Även om den här graviditeten kändes mer nervös/orolig i början så känner jag att vi kan släppa på spärrarna gällande när man bör och inte bör inhandla/fixa saker. Vi önskar ju mer än något annat att allt går bra hela vägen. Så jag  tänker börja leva efter det också. Nu räcker det med tassande. 


Underbara Ellen åkte pirra till förskolan imorse då vi skulle återlämna den till mina föräldrar. Hur kul som helst tyckte hon. Sen hade vi fullt upp att följa en ekorre mellan träden på vägen. Vi säger alltid hej då vid grinden efter att vi gått ner och sagt godmorgon till den fröken som tar emot. Sedan går vi upp och kramas innan vi stänger grinden och pussas genom staketet. Hoppas hon aldrig blir för gammal för det..myskorv. 

Fredagseftermiddagen spenderades i närmsta park tills jag var frusen nog- känner mig onödigt krasslig för en fredag.. Sen blev det pyssel och middagsprep med en kort fredagsfilm innan läggdags. Nu när Ellen sover och Victor är borta med jobbet har jag parkerat mig i soffan och småler av buffandet från bebis och tittar halvhjärtat på en brittisk komedi. 
Godnatt och trevlig helg! Kommentera


− ett = 4