Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 21 och tiden går undan..

2017-03-01 @ 10:05

Nu har vi alltså hamnat i vecka 21 (byte onsdagar om man ska vara petig).

141 av 280 dagar, känner mig snuvad på några tycker jag, men nu är det en redig mage och man kan liksom njuta lite mer. Trots att sova- ställningarna och jag inte är överens då jag gärna sover på mage.

Ellen tycker att magen är len och mysig att pussa på, ska gärna göras under tidspress med en mamma som står fullt påklädd och en dotter som vill mysa istället för att klä på sig. Men tacksamt är det, att se att någon som ska bli storasyster och längtar efter det mycket. Men storasyterlikt har det då inte varit denna vecka, jösses vilken ”snartärjag5årtrots” som visat sig. Vi hoppas på att vi ridit ut den stormen nu. Puh..

Igår skulle vi dra ut en sticka ur handen på ”snartärjag5åringen” och jag trodde vi skulle få påhälsning av grannarna, så ni kan ju gissa volymen på protesterna.

Kliar i fingrarna att börja fixa barnrummet, men nu får det faktiskt vänta till maj. Maj känns som en bra fixamånad :) intalar jag mig iaf.

Då lär även lådorna med bebisprylar och kläder åka upp för tvätt. Tjohoo

 

 Kommentera


1 + två =