Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 22!

2017-03-10 @ 20:05

Då har vi gått in i vecka 22 och jag utbröt i ett litet HIHI när jag såg rörelser utanpå idag. Som att magen ”kluckar” på något sätt.

 

Hon ligger så himla långt ner känns det som, kan vara därför jag bytte till maganpassade plagg så snabbt. Så fort något sitter åt det minsta så känns det.

Det är full rulle 10 cm nedanför naveln. Så var det inte med Ellen så här tidigt, så det känns extra häftigt. Lilla boxarn.

Jag har varit hemma och kurerat mig från förkylning/feber denna vecka, nu har det äntligen vänt och jag jobbar lite hemifrån idag. Imorgon ska jag åter till jobbet och hoppas på att det håller i sig.

Ellen tassade ut imorse och la sig i soffan, jag letade på toaletterna och i hennes rum innan jag fann henne, men nog sov hon inte heeelt på riktigt. Jag såg ett flimrande öga och känner igen det där lilla sneda smilet när det kanske inte riktigt är vad det utger sig för. (Typ – mamma jag har feber.) Fast att sova räv tycker jag inte är något annat än gulligt. Hon tränar nog inför födelsedagen som stundar. Vi planerade lite i morse, föreslog att vi skulle pyssla ihop pappersstrutar med barnens namn på till fiskdammen. Det vill jag göra idag mamma!

Hittade en gammal bild på magen från förra graviditetens olika veckor, kul att kunna jämföra.Kommentera


+ ett = 7