Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 23 – kost – utlandsfödsel

2017-03-17 @ 13:04

Bebis kan vara ca 27 cm nu, buffar och lever om. Gillar inte mammajeansen, vill inte att jag sitter framför datorn. På jobbet halvligger jag på stolen för att det är så obekvämt. Hur blir det när jag blir större? Men tacksam för att det inte är ett fysiskt påfrestande arbete, men det finns ju up’s and down’s med allt. Just nu känns det för stillasittande. Blir stel som en pinne i ryggen, nacken och höften.

Mat är något jag tänker på konstant, allt går ner! Förra gången åt jag mindre kött, inte för att det gjorde mig illamående men jag var inte sugen alls på korv, hamburgare eller en köttbit. Så det känns som att min kost är väldigt varierad och balanserad.. om man räknar in all choklad kanske inte så hälsosam.
Fullspäckat schema i helgen och snart stundar en solig eftermiddag med Ellen! (Som just nu har hakat upp sig på utrycket ”men gud” vilket låter hysterisk roligt och väldigt tonårsaktigt..)

Papprena för förlossningsvård på Åland är ivägskickade och godkända från SLL/försäkringskassan! Känns riktigt kul.

 Nu har jag tillgång till samma vård som andra försäkrade på ön from juni till oktober. 

Nu kan man pusta ut ett tag, nästa MVC koll här hemma är i slutet av april. Känns så konstigt att man inte varit på BM besök något alls efter inskrivningen i januari. Men jag har ju mått bra och haft lite kontakt ändå pga av pappersarbetet som skulle iväg. Men ingen vanlig kontroll. När jag väntade Ellen hade vi ju kontroller minst en gång i månaden. Lite tråkigt är det att inte följa upp/bli uppföljd på samma sätt. Kommentera


nio × 9 =