Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 31 och storasystern

2017-05-10 @ 12:35

Ellen är ju 5 år nu och passar som gjuten i beskrivningen för ”femåringen” på 1177.se 

Känslomässig storm och väldigt väldigt mycket kärlek. 

Att vara självständig och våga – cyklade en väg själv idag (med min uppsikt längs andra sidan parken) och var så stolt när vi möttes utanför grinden. Hon saktar ner inför varje sväng och stannar vid varje liten ny väg. Som tur är har vi inga bilar mellan oss och förskolan. 

Vi har haft ett par varianter på morgnar. Mycket spännande. 

  • Ellen smyger upp och har gjort sig i ordning, ligger på en bäddad säng och ler brett när jag kommer in.
  • Vaknar av att Ellen tjuter att jag aldrig vill pussa på henne och att det är orättvist att hon inte fått sova i vår säng. 
  • Ellen har smugit upp gjort sig iordning och fixat en teckning-kommer in sjungandes ”ja må hon leva”
  • Ellen vaknar sent och jag passar på att smyga in och pussa på henne tills hon vaknar. 

Typ så, fast det finns 100 varianter till. Hon är också väldigt noga med att pussa på ”smulan” i magen och hennes älskade Kattis – ett gosedjur hon fick av Victor när hon var ca 6mån. 

Magen och jag traskar in i vecka 31! 69 dagar kvar- det har Ellen också koll på. Just nu är det mambo, vals, salsa och polka därinne för det mesta. Och en hel del hicka. En hicka som tickar som en klocka, jättelätt att somna med ett ständigt ”ticktack” i magen. Men älskar varje sekund. Det ända som kan bli lite jobbigt just nu är mina fötter som känns som stenar- får kramp och är jättetrött i dem efter ett tag.

Men v 31 är här! Kommentera


− ett = 4