Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

mör

Har varit förkyld sen i onsdag, man är lite mör när man inte får vila utan måste vara på G ändå för sin bebis…. Ja, det vet väl kanske alla här på denna bloggportalen förstås. Igår var Zach dessutom superkinkig på förmiddagen och vägra äta, bara gnällde, grät och sov. Min kusin fyller snart 40, så det var kalas där, jag hade beställt hem presenten från oss alla och hade den här hemma så det var inte en chans att vi kunde stanna hemma och vila oss heller. Men Z behövde kanske bara sova ut lite för när vi kom dit var han på bra humör och fick en massa uppmärksamhet från små kusiner och alla andra släktingar och det gillade han. Han ville inte äta nu på morgonen heller så jag hoppas det inte blir samma visa idag igen. Men just nu ligger han på lekmattan och roar sig, så det verkar vara en bättre dag idag för honom. Märker att jag är helt slut i rutan och mör så jag ska nog sluta svamla här nu… Hoppas ni får en härlig & solig dag idag!
Åh förresten, jag hatar 1 april – dumma skämt är det värsta jag vet och idag kan man ju inte ens läsa aftonbladet eller Sydsvenskan utan att undra om det är sant eller inte….
Nu vill jag bara bli frisk från den här förkylningen så att jag kan träna ordentligt imorrn!
Kommentera