Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

3 nya tänder, här går det undan?!

2011-09-23 @ 19:04

Johan kom hem tidigt idag o hade med sig fina rosor <3 älskar minirosorna! Så söta! Vasen är köpt på zara Home i Spanien.. Såå fina grejer dom har där! Man kan beställa via deras hemsida zarahome.com Gå in HÄR O KLICKA HEM FIN HEMINREDNING:)

Måste bara berätta en HELT SJUK GREJ också, ni vet ju att killis haft feber i ett par dgr o att han fått en fjärde tand i underkäken. Jo men… När jag kollade idag så har han även fått båda framtänderna i överkäken!!!! Helt insane ju!!! Inte konstigt att det varit grin-sm i flera dar o hög feber.

Jag såg nämligen igår eller i förrgår i överkäken att man liksom såg tänderna under tandköttet o att dom var på väg, men då tänkte jag liksom att det dröjer ju sääkert en månad eller nåt innan dom kommer.. Yeah right eller hur hahhaha nu idag är den ena helt igenom o den andra bara någon dag ifrån. O igår kom den fjärde tanden i underkäken.

Alltså på ca 3-4 dar kommer killis alltså gå från att ha 3 tänder till att ha 6 TÄNDER…
Så om jag tänker på det så har han VERKLIGEN klarat det toppenbra! Trots grin o gråt så är han en riktig fighter vår son <3

Förresten så är det killians 7månaders-dag idag!!! Grattis lilla korvis!!! Han ställer sig upp själv nu hela tiden både mot vardagsrumsbordet, i soffan och idag även mot gåstolen..o jag hann inte ens se det, han kröp runt på golvet o helt plötsligt stod han upp mot gåstolen, tappade balansen o flög med huvudet bakåt i golvet:(

Jag tycker det är lite jobbigt faktiskt.. att han är så tidig?! BVC-sköterskan sa att dom inte börjar ställa sig upp förrän ca 10 månader oftast o Killis e alltså 3 månader tidig?? det känns som att jag inte riktigt har full kontroll för han far runt så mycket om ni fattar! Självklart e vi superstolta föräldrar som har en sån ”superson” haha men det är också jobbigt för han kan ju slå sig o så heela tiden nu.

Men han klarade sig bra iaf.. Dom är ju ändå rätt tåliga eller hur?! Dom måste få slå sig lite så dom inte blir så himla griniga för minsta lilla. Han gallskrek såklart men jag tog bara upp honom o distraherade honom med en leksak o sa ” det är ingen fara älskling” o då slutade han gråta. Så han blev nog mest rädd men när han såg att jag var cool så blev han lugn direkt.

Nu steker vi kantareller o ska äta oxfilé som vi köpte billigt på maxi med klyftpotatis o en youghurtsås med koriander. Äntligen fredag o äntligen helg med familjen, wohooo!!!

Hoppas alla får en mysig fredagskväll, pusselipuss!

20110923-065816.jpg3 kommentarer på inlägget “3 nya tänder, här går det undan?!”

 • Mielle

  Gud vad roligt med tänder och alla hans konster! Har en son på två år som också var jättetidig med allt, han gick redan vid 10 mån ålder. Har en dotter nu som precis som eran son är sju månader, och hon har varken tänder eller kan gå ;p Hon kröp för första gången idag ;p Tänk vad mycket det kan skilja sig mellan olika barn.

  2011-09-23 kl 21:39
 • Louise

  Emilia är också lite ”för ” tidig… man är ju jättestolt, men dom är ju inte riktigt redo för sina egna aktiviteter… typ stå, och hålla på, så det slås ju en hel del… det är intensivt med tidiga barn, aldrig en paus känns det som…

  2011-09-24 kl 15:11
 • emeliecabezos

  ja det är lite hetsigt 😀 man måste ha koll heeela tiden. o som du skirver, mielle, det kan ju verkligen skilja supermycket, nästa unge som vi får kommer säkert va en riktig segis 😉

  2011-09-24 kl 17:23

Kommentera


4 × ett =