Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

4 nya tänder på en gång…

2012-04-27 @ 21:49

Nu sitter vi i bilen påväg till Småland. Jag körde första biten för Johan hade sån huvudvärk och var trött efter jobbet. Min huvudvärk har äntligen NÄSTAN försvunnit. Vi kommer va framme efter midnatt för vi lämnade inte Sthlm förrän efter 19tiden.

Nu vet jag varför killian har varit så grinig den senaste veckan. Dels har han haft hosta, eller HAR hosta. Vi var hos läkare igår men det var bara att vänta ut det. Men iaf, idag såg jag:

FYRA NYA TÄNDER i underkäken. Han har ju 4 tänder nere sen innan och 6 i överkäken, nu är alltså 2 små framtänder uppe där nere och två stora kindtänder. Dom har kommit igenom litegrann allihop så det kommer nog vara lite jobbigt för killian de närmsta dagarna (och oss). Jag hade faktiskt bara sett dom två små men nu var det alltså 2 kindtänder också.

Är det vanligt att man får så många tänder på en gång?! Killian har alltid fått sina stötvis. Två åt gången och nu denna gången, fyra!!! Han fick sina första två i underkäken när han var 3,5 månader..

Den här skitdagen började ju inte så bra för mig som ni vet haha. Men killis o jag tog en lugn promenad till maxi, handlade lite dricka och sånt till resan och sen plockade jag ihop en sallad från deras egen salladsbar. Det var schysst faktiskt! Då får man det man vill ha. Annars är det ju bara massa pasta eller isbergssallad om man köper färdigt.
Jag tog massor med avokado, mozarella-bollar, bönor, kyckling, tonfisk, sallad… Blev asgott! 99 spänn kilot så jag betalade bara 50 spänn för världens godaste sallad.
Sen gick vi ner till vattnet igen, satte oss i solen och åt o myste. Sen stannade vi en stund i lekparken, fast killian hatar att gunga. Han är livrädd stackarn:D

Nu sover killis, vi har tankat och jag har fått te och choklad. Nu ska jag spela drawsomething med Mario på iphonen:)

20120427-214555.jpg

20120427-214647.jpg

20120427-214922.jpgEn kommentar på inlägget “4 nya tänder på en gång…”

  • sawiik

    Småland igen… Lust & svänga förbi & göra mitt hår gorgeous? 😉

    Ska faktiskt till Stockholm den 15 maj men har ingen susning om jag har någon tid över. Annars hade jag lätt bokat dig!! 😀

    Kram!

    2012-04-27 kl 23:21

Kommentera


sex × = 36