Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

kom ut nuuu älskade bebis

2010-12-14 @ 14:37

Jag har haft problem med magen, inget jag vill gå in för mycket på men dessa jävla järntabletter kan förstöra en hel del för en! Jag har därför slutat ta dem nu då jag hade svårt att gå på toaletten. Men bm sa att mitt järnvärde var okej nu så det var lugnt o sluta med dem. Alla dessa tabletter man ska ta, man blir ju galen. Just nu tar jag bara multivitamin och folsyra lite då och då.

På fredag går vi in i vecka 32, tiden går fort men… i natt drömde jag att jag skulle föda våran bebis och det är verkligen så jag känner, önskar att tiden gick ännu fortare… Jag klagar mer och mer varje dag för Johan för jag orkar snart inte mer. Magen är tung och jag känner mig klumpig o tjock.

Jag vägde 75 kg när jag var hos bm i torsdags. Jag är iaf väldigt nöjd med det för jag hade bara gått upp ett kg på en månad. Hoppas jag kan ligga typ stilla nu de sista två månaderna men jag antar att man ökar lite till…

Sammanlagt har jag gått upp 12 kg om man räknar från inskrivningen i vecka 8. Men då vägde jag lite mer än vad jag brukar så jag har nog gått upp eg 13 eller 14 kg.

Men jag vet en kund till mig som gick upp 37 kg när hon var gravid, helt sjukt ju! Men då var hon sängliggande större delen av tiden stackarn. Så man kan ju verkligen inte klandra henne. Jag fattar inte de som orkar bära upp så mycket extravikt, här sitter jag o klagar på 13 kg liksom. Verkligen cred till alla som har det flera ggr värre.4 kommentarer på inlägget “kom ut nuuu älskade bebis”

 • mymiracle

  Alltså fy jag vet hur du känner dig! Jag är i v.35 och har sen den senaste månaden tillbaks ifrågasatt om jag verkligen kan bli större. Och JA det kan jag uppenbarligen! Sover knappt längre bara vänder och vrider mig som en valross i sängen, väcker min pojkvän och stönar och flåsar för jag typ knappt kan andas emellan åt känns det som! Ha ha, herre gud, vad man utsätter sig för! Saknar också träning så jag blir galen! Blir typ sur på min kille när han ska till gymet, för att jag blir så himla avundsjuk! 😉

  Kämpa på!

  Kram

  2010-12-14 kl 15:41
 • mymiracle

  Jag har förresten drömt att jag fött 4 gånger hittills! Knäppt!

  2010-12-14 kl 15:42
 • sawiik

  Jag känner igen det där med att känna sig stooor och kluumpig! Mina fötter svullnade upp som fotboollar de sista veckorna. Och jag gick som en pingvin. Men du behöver inte oroa dig för vikten, det rinner av en gasnka snabbt. Jag gick upp 21 kg och har 6 kvar och Love är 4 mån nästa måndag. :)

  2010-12-14 kl 15:55
 • sawiik

  Jo, jag måste fråga dig som är frisör. jag har jämt problem med att mitt hår blir mega elektriskt på höst/vintern och jag använder balsam och kör inpackning 1 gång/vecka men det hjälper inte. Kan det bero på fel sorts balsam eller tar jag för lite mängder?

  Har nämnt det för min frisör men har inte fått något redigt svar. De säger bara: Jasså? :)

  2010-12-14 kl 16:01

Kommentera


fem × 3 =