Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

duktiga lilla underbara bebis som har vänt sig upp och ner i vecka 33…snart 34

2010-12-28 @ 18:32

Vår bebis har vänt sig upponer i magen nu! sååå skönt, nu är det bara fixering o sen ska jag trycka ut den, wihoo :) Längtar så mycket till förlossningen, fattar ni?! Snart har vi en bebis här hemma. Det är så sjukt tungt nu o bära på magen, det spänner o trycker o jag har ofta mensvärk.

Jobbade min sista dag den 22e dec så nu har jag varit ledig snart en vecka. Har varit väldigt skönt med tanke på mina elva-timmarsdagar på jobbet de sista sju dagarna…. Helt sjukt att jag orkade men det gjorde jag och pengar har jag tjänat, men det vore ju konstigt annars så sjukt hårt som jag slitit. Nästa år blir det ju betydligt mer knapert…. Vi har redan lagt undan vårt kreditkort… Nu blir det koll på ekonomin ordentligt med tanke på mindre inkomst o mer utgifter. Plus att vi har en inplanerad resa till New York nästa år så måste spara pengar till den. PLUS den jävla bolåneräntan som skjuter i höjden. Ja ni hör ju…. Men allting löser sig, på ngt sätt, det vet jag för så har det varit hittills i mitt liv så så ska det fortsätta vara. Det blir vad man gör det till helt enkelt :)

Hoppas alla haft en skön jul, vi har haft det jättebra. På fredag är det Nyår och vad ska man ha på sig som tjockis-gravid? Kollade in på asos igårkväll o beställde en superfin klänning som jag absolut INTE kommer kunna ha men jag beställde den iaf så jag kan få titta o känna på den o önska….önska att jag kunde dra på mig den. Men förhoppningsvis kan jag kanske ha den till bebisens dop nästa år, om man nu kan ha sånna klänningar då…?? Ingen aning om hur man klär sig på dop o hur gammal ska en bebis vara för o döpas?

visst är den fin? Hade så gärna haft den på fredag...

visst är den fin? Hade så gärna haft den på fredag...

istället fick jag beställa den här tråkiga..hoppas jag kan ha den bara..

istället fick jag beställa den här tråkiga..hoppas jag kan ha den bara..

Ps: Nu väger jag 76,6 kg. sakta men säkert uppåt…… Men sen ska det fan rasa av!!!!!

En stor JUL-Kram till alla mammisar o gravida o bloggare o läsare!6 kommentarer på inlägget “duktiga lilla underbara bebis som har vänt sig upp och ner i vecka 33…snart 34”

 • MariaTheres

  Hur mycket vägde du innan graviditeten?

  Bara så du vet så måste inte bebisen fixera sig för att komma ut! Det gjorde inte Signe och hon kom på bf i alla fall :)

  2010-12-28 kl 19:48
 • zandra

  Sv: Vi hade Brio som babyskydd. Den var jag oxå väldigt nöjd med.. Det enda negativa va nog att den va rätt tung. Men maxi cois hr ju bra grejer, så kör på de :)

  2010-12-28 kl 22:05
 • Ellie

  ÅHH grattis!! skönt och veta att den vänt sig!. Min väde sig väldigt tidigt (typ vecka 28) och idag är jag i 37+4. Känner att det sakta men säkert närmar sig förlossning då jag hade en rejäl förvärk idag så jag trodde jag skulle gå sönder. Åkte upp till förlossningen men det var falskt alarm!. Jag vill att min tjej ska komma NU!!! orkar inte vänta mer:).

  Lycka till med magen:).

  kram

  2010-12-29 kl 0:47
 • fian- gravid i v38

  Hejsan! Och kul att du kikade tillbaka :)
  te-missbrukare javisst haha kul att du skrev det, köpte ett nytt igår faktiskt o en ny teburk ;P
  Ok, jo ibland hinner man bara inte med bloggen, är samma för mej. Hur länge ska du jobba? Själv fick jag havandeskapspenning på 2 månader innan bf. Va skönt att er lilla bebis har vänt sej. För oss blir det planerat kejsarsnitt, kändes lite konstigt i början. var inte inställd på det.. men visst det kan ju bli akut snitt ändå, är ju inte heller ovanligt. Men nu har vi fått ställa in oss på detta :) o det känns bra. Längtar så efter vår lilla plutt nu :) ska in imorgon o få datumet .. ihh, är så nyfiken. Känns konstigt att veta att det är nån gång nästa vecka 😀
  Hoppas allt är bra med dej o magen! Kramar

  2010-12-29 kl 11:24
 • MariaTheres

  Tack för tipset! Tyvärr bor jag inte i Stockholm men det kanske finns något liknande här.

  Det var ju inte så farligt i viktuppgång tycker jag. Jag landade på 19-20 ungefär!

  2010-12-29 kl 12:53
 • Deer

  Spännande! Bara 6(ish) veckor kvar! Båda klänningarna var fina :)

  Hur har det gått med lösögonfransarna? Sitter de fortfarande på plats?

  Kram

  2010-12-29 kl 17:32

Kommentera


+ ett = 9