Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

8,5 månader & klättrade ur sin babysitter?!?!

2011-11-15 @ 08:03

Kvart i 7 o mammi bloggar. Tänkte bara passa på så att säga…O berätta om vad som hände igår!

Det började med en helt sjuk sak som jag fortfarande inte fattar ?! Håll i er…. KILLIAN KLÄTTRADE UR SIN BABYSITTER?!!?!

HUR LYCKADES HAN MED DETTA?! Sorry men jag har ingen aning själv!!!! Jag kom in i vardagsrummet (han satt o kollade på barnkanalen) eller rättare sagt SKULLE suttit o kollat på barnkanalen. Istället hade han vänt sig om och hade fått ur hela ena benet och endast den andra hälen satt fast i själva bygeln eller vad man ska säga. Det var typ som att han inte ens hade suttit i den o börjat klättra upp i den från golvet typ. Helt sjukt?! Tror ni jag blev chockad??

Nu vågar jag nog inte sätta honom där utan att vara med själv känner jag lite. Men tycker ni inte det är konstigt?? Ska det verkligen vara så att man ens KAN göra detta?? Jag menar han kunde ju ha trillat ur?

Synd att jag inte hann få det på bild men som ni fattar var det inte riktigt läge för detta just då. Hade han bara släppt taget med händerna hade han ju trillat bakåt o ner i golvet.

P7232277

Hade ingen passande bild men här e busungen iaf i somras när vi var på Mallorca3 kommentarer på inlägget “8,5 månader & klättrade ur sin babysitter?!?!”

 • mymiracle

  GOD MORGON!
  Men herre gud! Alltså samtidigt som det är himla gulligt och impnerande(!) så känns det ju som du skriver, att fasen, ska de
  k u n n a ta sig ur?!

  Kul hur olika de utvecklas de små liven, Alsira har inte ens rest sig på alla fyra än, hi hi, hon har inte bråttom hon inte! 😉

  Du, en helt annan sak, vad tar du betalt för en håruppsättning? Det rör sig i så fall redan om nu på lördag, så fattar om du redan har planer (har en tjej som ev. ska fixa frillan men hon finns långt ut i Bromma så vore skönt att slippa åka hela vägen dit.

  KRAM

  2011-11-15 kl 8:35
 • Deer

  Vilken underbar bild!

  Kram

  2011-11-19 kl 17:48
 • emeliecabezos

  tack :)

  2011-11-21 kl 19:06

Kommentera


+ 7 = åtta