Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ÅÅÅÅÅ

2012-04-20 @ 10:22

ÅÅÅ vilket trist väääder!!!! Skulle ju gått en powerwalk i SOLEN med Michaela kl 10. Den solen kom aldrig.

Nu typ snöar det….blä. Ska dra till gymmet istället. Sen har jag fullt upp hela dagen. Ska ringa massor med viktiga samtal som jag ligger efter med, gå och betala bilbarnstolen och säga att vi hämtar den imorgon eller på söndag. Klippa Selma och Kristina i eftermiddag. Sen blir det tjejkväll här hemma för Johan ska ut och fira att Niklas blivit pappa.

IMG_0719

Igår em var jag och Sarah ute och gick, vi gick bort till Pampas Marina och lite längre bort för där har dom både får och hästar så vi stannade och klappade hästarna:) Å vad jag älskar hästar. Önskar att jag kunde rida ibland!!

IMG_0721

Världens finaste polle!

IMG_0727

Jag fick ett ryck och klippte av mig håret igår em också, har haft mina extensions i 4 månader så snart dax att byta ut dem. Ska låta dem sitta typ en månad till.. Men det är skönt att klippa av en bit när man haft dem så länge, för det kändes lite torrt i topparna. Känns fräscht!En kommentar på inlägget “ÅÅÅÅÅ”

  • Michaela

    Ja det sög, nästa vecka har vi beställt sol så då jäklar kör vi

    2012-04-20 kl 19:37

Kommentera


tre + 4 =