Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Älskar mitt NIKE-linne!

2012-04-03 @ 13:02

Jag älskar mitt nya NIKE-linne som jag köpte i NY!! ÅÅÅ jag ångrar SÅ MYCKET att jag inte köpte ett likadant i grönt…:( fanns inte i SMALL då så jag struntade i det. Men tror faktiskt att ett MEDIUM hade suttit okej också!!! FAN. Om ngn vet om dessa går att köpa i Sverige så hojta gärna till!!!

Just nu hade dom även 25% på NIKE på SATS såg jag idag när jag var och tränade. Älskar att köpa träningskläder! Antar att det är för att jag typ bor i dem;)

Körde ett pass med min pt nu vid 11. Vi körde tabatha-övningar, jag höll på att dö!

Jag är lite ur form faktiskt känns det som:( Förra veckan hade jag mens och var allmänt låg, stressad och gick och små-åt choklad, OO NOO!! Så denna veckan måste jag skärpa mig, sommarn e fan nära nu!!! Inget påskgodis alltså…:(

IMG_0440Älskar banden där uppe! det gröna linnet hade typ hallonrosa/röda band….vill haaa!!!

Läser ni Petra Tungårdens blogg??? Den är grym om man gillar att läsa om träning och mode/inredning!!! Hon har dessutom likadant linne som mig såg jag för ett par dagar sen:) Så då kanske det finns hopp om att hitta det i Sverige…

Kolla in petras blogg HÄR

IMG_0439Denna Hoodien från NIKE köpte jag också I NY inne på den stora NIKE-butiken (där vi köpte våra Nike fuel band ni vet) jag älskar den! Och jag vet att den finns att beställa på nätet på typ NELLY om jag inte minns fel? Den är verkligen såå skön och sitter supersnyggt!



2 kommentarer på inlägget “Älskar mitt NIKE-linne!”

  • Hanna

    Hej! Vill börja skriva att jag älskar din blogg! Det är så kul att läsa om din träning och även lite om erat hem/hus. Så kul att du visar lite tränings ressultat och så! Jag har typ aldrig tränat, men har blivit inspirerad så efter nyår (som alla andra) så köpte jag träningskort och har nu tränat regelbundet 3-4 dagar i veckan, utan fusk! Jag har märkt att jag tycker att det är super kul och ännu roligare när man ser resultat! Tycker även om när du skriver lite kosttips, har testat mixa kesella med hallon (gott) och nu även smootie med sojamjölk och det va hur gott som helst, har aldrig gillat att dricka det som det är! Tack för underhållning och inspiration!

    2012-04-03 kl 16:45
  • emeliecabezos

    Tack Hanna!!!! Vad glad jag blir:))) jättekul att få höra att man inspirerar :) kommer absolut mer tips i framtiden och kommer även lägga upp filmer på träning:) ha det bra o lycka till med träningen!!!

    2012-04-04 kl 9:44

Kommentera


3 − två =