Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

angående HEAT (igen)

2012-04-20 @ 11:47

Får flera kommentarer om HEAT och HEAT Health-tabletterna hela tiden. Hinner inte svara men nu gör jag ett inlägg om det. Många frågar om jag fått ont i magen och varit illamående. Svaret är NEJ. Det enda jag har känt några gånger men såååå lite så jag inte har knappt reflekterat över det är att jag får små illamåendekänslor när jag äter för snabbt ibland när jag är riktigt hungrig. Då kommer det liksom ifatt mig att jag ätit för mkt och så mår jag lite illa. Har även känt magont några ggr men det har varit så korta stunder och sen har det försvunnit så det är inget jag reflekterat över.

Innan tog jag ju LOSE IT Workout som jag beställde från Gymgrossisten men dom kan jag säga att jag blev  heeeelt knasig av. Johan tar dem nu och verkar klara av det men jag blev såå illamående och yr och kunde inte äta på hela dagen typ. Så dom var ingenting för mig!

Nu har jag tagit HEAT i typ 1,5 vecka? Jag vet inte om jag gått ner i vikt, tänkte väga mig om en vecka eller två. Men jag äter mindre (dock har jag fuskat endel med kosten, typ ätit lite choklad på kvällen och så oops 😉 Men jag känner mig tight sen om det är ngn skillnad kan jag inte riktigt svara på än! Jag kände skillnad på kroppen de första 2 dagarna men sen känns det som att det stått stilla. Men det är så svårt att veta! Ska ta mått snart också!

Tog Bilder när jag tagit heat-tabletterna i ett par dgr, och sen ska jag ta nya bilder om typ en månad!

IMG_0543

mageinnanheat5 kommentarer på inlägget “angående HEAT (igen)”

 • Anna

  Hej Emelie!
  Jag har tappar min telefon så jag har inte kvar ditt nummer, du kan väl messa mej så jag får det igen ( har kvar samma nummer). Vi får ta och ses snart, jag och julia kommer gärna in till stan nån dag när vädret är lite bättre!
  Kram Anna

  2012-04-20 kl 13:48
 • Sara

  Grymma produkter? Har du testat deras One Whey? Dom har ju även fått in Fitnessnudlar, kalorifria nudlar! 😀

  2012-04-24 kl 21:46
 • emeliecabezos

  jag ska absolut testa fitnessnudlarna!!!! one whey har jag inte heller testat men kanske ska :)

  2012-04-26 kl 18:10
 • sanna

  Fitnessguru har verkligen VÄRLDENS godaste kosttillskott jag använder deras One Whey, Fitnessnudlar och Heat Pack precis som du :)

  2012-05-03 kl 19:09
 • sabine

  Hej! jag funderar starkt på att beställa heat. men jag tror kanske att jag bara bställer heat healt. men letar runt hur man ska ta dom, om du vet det? om det bara är 5 st vid sista måltiden varje dag eller om man ska ta på morgonen också?
  tacksam för svar ( blir galen) :)

  2012-07-06 kl 22:52

Kommentera


4 − = ett