Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Angående HEAT

2012-04-16 @ 14:03

Vad jag förstått så är det såååå många som hakat på och beställt HEAT-tabletterna. Har fått endel frågor. Förpackningen med grön text (HEAT Health) tas en gång om dagen och då 5 kapslar på en gång och man tar dom på kvällen innan man går och lägger sig.

HEAT med röd text tas en på morgonen när man vaknar och sedan en till under dagen. Antingen 30 min innan träning och om man har träningsfri dag så tar man den andra tabletten tidig em.

Man ska inte ta vissa dagar bara utan börjar man så ska man fortsätta till man ska sluta helt. Celsius är ett bra komplement om man vill ha en bra prestationsförhöjande dryck under träning. Antingen dricker man den innan träning i ett svep eller så dricker man den under passet. Jag brukar dricka min under första halvan av min träningspass och sedan fylla upp den med vatten. Dock ska man veta att om man tar celsius OCH heat så kan det bli lite väl mkt på en gång… då kan man kanske isåfall ta heat efter träning istället. Ska testa det själv o se skillnaden. Blev nämligen lite yr idag när jag tränade och då hade jag tagit både heat och celsius.

SÅ, nu hoppas jag ni fått svar :)

IMG_05434 kommentarer på inlägget “Angående HEAT”

 • sawiik

  Haha, det är nog jag som tjatar mest. 😉 Men TACK! Lika bra & veta sånt innan jag beställer. :)

  Kram

  2012-04-16 kl 22:14
 • sanna

  Heat från Fitnessguru är nog verkligen världens bästa fettförbrännare. Gått ner 10 kg med den! :)

  2012-04-17 kl 1:06
 • C

  Skriv gärna om du upplever att du får ont i magen av dem! Jag har ätit HEAT nu i tre dagar och har väldigt ont liksom i tarmarna mest hela tiden. Kanske är det den vätskedrivande effekten i den? Jag har inte ändrat ngt annat i min kost så funderar på om det är tabletterna. Hoppas de funkar bra för dig!

  2012-04-17 kl 10:53
 • mio

  började idag,gjorde dock felet att dricka mina vanliga mugg me starkt kaffe på morgonen efter jag tagit tabletten & ett glas vatten, snacka om att pulsen blev hög hähä..de e där gör jag inte om 😉
  inget kaffe så länge ja käkar dessa, åtminstonde inte ”tillsammans”..
  men nu några timmar efter första tavletten känner jag mig pigg & glad..klart man nojar lite men man får gå på hur kroppen reagerar individuellt..

  men ja har kännt mig mätt idag,annars e ja en riktig dålig person som gärna tuggar på nått hela tiden hehe..sötsuget borta,helt fantastiskt !

  ska ta min andra om nån timme så ja kan få sova inatt,och ta en promenad då ja e sjukskriven och kan inte anstränga mig på ett tag..

  2012-04-19 kl 13:02

Kommentera


+ 9 = arton