Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ännu en bajshistoria

2011-08-31 @ 21:56

kom på en äcklig sak som hände idag nu när jag stod o diskade mig in i köket. När killis bajsade på skötbordet (ja, han bajsar nästan alltid när jag har LAGT HONOM DÄR, INTE innan.) men det är för att jag är så snabb o ser att det är på gång, så då lägger jag honom på skötbordet, öppnar upp blöjan o håller upp hans ben mot magen o poff kommer det som mjukglass ur en glassmaskin 😀 iaf, idag när jag skulle lyfta bort blöjan o lägga den lite snyggt på badkarskanten medan jag torkade o tvättade honom ren, ja tror ni inte då att bajskorven aka ”snigeln” flyger ur blöjan o studsar på min tå som en mellanlandning innan den landar så fint på golvet.

uuäääääää!!!!!! Jag höll på att dö för ett par sekunder. Fan så äckligt. Tror nästan att jag minns att jag var påväg o öppna toalettsisten o spy. Men nej, den tanken försvann lika snabbt då jag fick dåligt samvete för det var ju MIN SONS BAJS. Det får inte va äckligt. Sen ryckte jag upp mig o städade rent, mig, killian o golvet. puh. vilken resa.

bajs_105340024

haha här kan vi snacka om BAJS!!!! hjälp!!!4 kommentarer på inlägget “Ännu en bajshistoria”

 • Pojkvän

  Hahahaha…du skriver jävligt kul babie..saknar dig <3 Puss

  2011-08-31 kl 22:38
 • Pilla

  Ha ha ha!! Kul att läsa, men kanske inte så kul när du såg korven studsa mot tån:) Mig gav du ett gott skratt i varjefall:)

  2011-08-31 kl 23:45
 • eoddli

  Hahahaha. Ser fram emot sånt där.. :)

  2011-09-01 kl 7:17
 • Louise

  hööhööö I love att någon skriver bajshistorier…

  2011-09-01 kl 8:09

Kommentera


två − 1 =