Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att deklarera….

2012-05-02 @ 23:17

Jag har stimmat runt över hela Kalmar för att hitta till Skatteverket idag. Såhär var det (med början från någon vecka sen);

1. Min elegitimation verkar inte fungera.

2. Jag laddar ner den på nytt. Funkar fortf inte.

3. Tar med mig deklarationen och går till Skatteverket i city (Sthlm). Väl framme med grinig killis på Skatteverket kommer jag på att jag glömt deklarationen i bilen i garaget på andra sidan stan. SÅKLART. Bara att gå hem och börja om nästa dag.

4. Hämtar deklarationen nästa dag i garaget o går ännu en gång till Skatteverket. väl där med papper i hand får jag veta att jag inte kan lämna in den på papper om jag vill ha pengarna till midsommar. Tar med mig papprena hem igen.

5. Fortsätter att tragla med elegetimationen, funkar fortf inte.

6. Nu i kalmar: Ringer banken då min digipass också kollapsat. Min bankman är ledig. Ringer min bankman på hemtelefonen (min bästa kompis pappa, så det är inte så konstigt som det låter). Han hänvisar till support-telefon och att jag ska gå in till banken och fixa en ny digipass.

7. Går till banken och får en ny digipass. Frågar om vägen till skatteverket. Får beskrivning om att det ska ligga vid barometern (kalmars dagstidning ). Går dit, frågar om Skatteverket. ”å nej Skatteverket ligger borta vid gamla polishuset”. Får en utskriven KARTA (Hahaha) för att hitta rätt, HITTAR RÄTT efter typ 1,5 timme senare och har frågat 3 st om vägen.

8. Kommer in. Haffar en kvinna. Hon hjälper mig, jag deklarerar. Skriver på en lapp så jag får pengarna till midsommar. Lätt som en plätt. Fixat och klart.

Att in dom i Sthlm kunde hjälpa mig med det direkt? Att det var tvunget att va en kalmartant för att få det så enkelt?

Jag har nog lagt en hel arbetsdag på min jävla deklaration. Nu är det klart iaf! Tack o bock.

Här vill jag bara stolt visa att jag fixat min utväxt. (Gjorde det senast i början av jan…) dvs katastrofalt pinsamt länge sen.

20120502-231502.jpg

20120502-231517.jpg

20120502-231534.jpgKommentera


åtta + = 12