Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Badat!

2011-07-28 @ 14:47

Nu har jag badat i havet för första gången i år! Känner mig stolt :) badade ju inte ens i havet i Spanien o det känns ju som ett skämt så jag fick väga upp det lite idag genom att tvinga mig i. Men det var väldigt skönt! Är vid ngt havsbad utanför Sundsvall.
Helt sjuuuukt mkt mygg igårkväll, som tur var hade jag en liten test med insektsskydd som jag smörjde mig med så jag slapp myggbett, annars hade jag sett förjävlig ut idag. Sen när vi satt o käkade så landade det en harkrank i min youghurtsås jag gjorde (turkisk youghurt, vitlök, salt. Peppar och valfri färsk krydda) . Den dök rakt ner o liksom fastnade med sina långa ben i såsen o kämpade för o kravla sig upp, haha det var så äckligt fast roligt på samma gång. Sen hade vi ju plastbestick, och det var nog två tre gafflar som gick av o sköts rakt på någon av oss. Man lever rätt primitivt här:D Det känns så jävla sjukt att man för ett par dar sedan var på lyxhotell o bodde som en prinsessa o nu åker man runt o tar in på en liten stuga för 350 spänn per natt liksom haha! men vi har himla mysigt:) ska snart dra från stranden o in till Härnösand o käka lunch. Killian sover i vagnen nu så jag njuter en stund. Han vaknade vi sju imorse. Gäsp.

20110728-024650.jpgEn kommentar på inlägget “Badat!”

  • jenn

    Sju i morse? Det är ändå morgon! Milian har vaknat 5 sedan han föddes och då vill han ha tutte, sen somnar han om till 6-7 max! Resten av morgonen blir ett helvete om jag vill ligga och sova och inte han ; ) Bästa är att stiga upp, se glad ut, mata honom, roa honom sen somnar han efter 1,5 timme igen.

    Tror tyvärr vi missar varandra precis på Öland! Typiskt, inte så ofta vi rör oss uppåt i landet. Har ni vägarna förbi Skåne så hojta (:

    kram på er, fortsatt trevlig semester!

    2011-07-28 kl 15:16

Kommentera


6 + = tio