Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

bästa smoothien just nu!

2012-03-29 @ 22:25

Jag måste bara tipsa om den godaste smoothien just nu!!!

Mixa en banan med valfria bär (helst frysta eller en blandning av frysta och färska så att det blir riktigt kallt) och sen.. SOJAMJÖLK!!!!

Jag har alltid tyckt att Sojamjölk är så himla sött men att mixa det med frukt o bär till smoothies är verkligen grymt!!! smakar som typ en glass-shake?!

yummie! Än så länge har jag testat banan/jordgubb, banan/blåbär/jordgubb, banan/mango/jorgubb/hallon. Alla var grymma!

Perfekt som frukost för oss som har lite svårt för att äta tidigt, eller toppen som mellis om man har bråttom! Dessutom laktosfritt:)

IMG_0372Killian är besatt av smoothies:)

IMG_03712 kommentarer på inlägget “bästa smoothien just nu!”

 • sawiik

  Bra tips! Love måste ju dricka laktosfritt så jag brukar köra på laktosfri vaniljyoghurt. Blir också gott men kanske är sojamjölk nyttigare? :)

  Kram

  2012-03-30 kl 11:24
 • emeliecabezos

  Ingen aning om det är nyttigare men det borde nog vara det då jag antar att vaniljyoughurten innehåller socker! Soyamjölk light innehåller ca 27 kcals per 100 ml tror jag så om du ska dricka den själv så är det ett väldigt nyttigt och kcalprisnålt mellanmål! En banan innehåller ca 100 kcal och frysta bär ca 50 kcal per 100 g.
  Om love ska dricka också skulle jag jag göra på ”vanlig” soyamjök som innehåller ca 45 kcal per 100 ml. Också lågt om man jämför med vaniljyoughurten som är ca 70 kcals tror jag.. Testa love och du kommer älska det, promise!!!

  2012-03-30 kl 12:59

Kommentera


2 + två =