Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Big Brother-Hanna, ett skämt eller ett skämt????

2012-02-21 @ 20:41

Hahahha jag går skrattande ut från Killians rum om kvällarna. Han är helt exemplarisk nuförtiden. TACK O TACK O TACK GUUUUD för detta. 5 minutersmetoden är guds gåva till småbarnsföräldrar! Inte ett knyst, han bara lägger sig o somnar som en sten på två röda. Innan skrek han i 2 timmar o då var man ändå på plats. Hehe så fel man kunde ha.

Nu sitter man här om kvällarna o rullar tummarna o inte vet vad man ska göra med tiden liksom. Får börja blogga lite mer helt enkelt;)

Imorgon ska jag fixa nytt pass, det skulle jag idag med och igår också men man hinner ju inte! Imorgon kommer Hannah hit o ska hänga med mig o Killis hela dagen, mysigt! ska se om jag kommer ihåg o ta lite kort då!

Å en helt annan sak. Såg ni Big Brother? Alltså är det bara jag eller vill ni också SPÖA SKITEN ur den där idiottjejen Hanna???

Unknown

Det är ju faktiskt lite synd om henne. Hon verkar ju inte må helt bra alltså. Herregud.Kommentera


sex + = 12