Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bli min assistent ?! ;)

2012-04-03 @ 15:03

Idag har vi en ganska lugn och skön dag, tack och lov. Brukar gå i 180 annars, A L L T I D !!!!!

Vi är bara hemma nu och tar det lite lugnt jag och Killis. Han sover just nu och jag har hunnit diska mig in i köket o plockat in lite ren tvätt ( ni vet sånt som ligger i typ en vecka efter man tvättat det).

Varför ligger man alltid efter med allt?! Fast man fixar heeela tiden så ligger man alltid efter. Skulle behöva en assistent tror jag som hjälpte mig med sånna där småsaker som alltid läggs på hög, haha!

Om ett tag ska jag iaf möta upp Linn o ta en promenad med henne eller nåt i den stilen,…(ska även gå in med en jacka o ta bort ett larm som satt kvar, köpte den till Killis på rean efter jul, haha ett tag sen!!) Som tur är så är den vääldigt stor (passar typ en 2-3åring så han kommer nog inte ha den förrän nästa vår kanske…

Sen följer hon med oss hem på lite te, ska även klippa Tobbe sen kl 18 som kommer hit då.. Annars lugn dag. Skööönt.

IMG_0445trött kille! <3Kommentera


tre × 3 =