Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

bloggträffen!

2011-11-26 @ 21:44

Jag är helt svimfärdig! Har tränat 2 h, en timme styrka med sandra o en timme kondition själv. Puh! 4e dagen träning denna veckan. Kanske ska träna imorgon med om jag pallar, jag är sååå taggad nu :)

Idag var det bloggträff på BR och jag som bor närmst ca 100 meter ifrån kom försent ..hehe 😉 Men det gjorde nog inget för det var ju lite drop-in, o rätt lång fika innan allt startade! Dock hann jag inte äta frukost innan för jag fick sovmorgon till 10.30 tack vare Johan så när jag trodde jag skulle få äta frulle där så hade dom bara kakor:/

Vi fick goodiebag med massa bra att ha prylar och två tjejer var där o snackade. En från Elodie Details som visade deras vagn, den verkar riktigt praktisk! Tyvärr orkar jag inte snacka mer om detta nu haha.. men lägger upp lite  bilder iaf sålänge!

Vi ska nämligen spela RAYMAN ORIGINS nu, jag spelade aaalltid rayman när jag var yngre, kunde sitta en hel helg, det är verkligen det roligaste spelet! Så ikväll tog johan bussen till åhléns city typ en kvart innan dom stängde o köpte det, det släpptes nämligen igår:) Så nu vet ni vad vi ska pyssla med hela kvällen o säkert långt in på natten om vi orkar. spela, spela, spela!!!

O trevligt att träffa alla idag, o er som jag pratade med men inte känner! ( massa trevliga mammor och gravida som jag aldrig träffat som jag snackade mer, väldigt trevliga allihop! så om ngn av er läser detta får ni gärna kommentera :)

IMG_0732

Killian och Hannas dotter!

IMG_0733

Killian gillar att ta leksaker från andra barn. haha, inte så bra!

IMG_0747

Pusskalas med de större killarna. (Killian älskar att pussas :)

IMG_0740

Flera ggr försvann Killis. Han är supersnabb och älskar att socialisera bland nya människor, precis som mammi o pappi :)

IMG_0738

Här hoppar han på en annan mamma för ett tag

IMG_0739

Elodie Details egen stroller. Jag gillar den, det enda jag INTE gillar är mönstrena/färgerna samt hjulen… Men skulle de utveckla den lite med andra färger o snyggare hjul skulle jag absolut beställa!

IMG_0007

Nu ska vi spela:)6 kommentarer på inlägget “bloggträffen!”

 • Hanna

  haha jag älskar Agnes min när Killian försöker ta ifrån henne leksaken. :)

  Det var superkul att träffa dig idag! :)

  2011-11-26 kl 22:35
 • Ingela

  Kul att träffa och få byta lite ord med en annan småländska :)

  Kram!

  2011-11-26 kl 23:06
 • plinkis

  Vi bor ut mot Liljeholmen, flyttade för ett år sen från kungsholmen :) för visst var det där ni bodde?

  Kram

  2011-11-27 kl 18:43
 • Tess

  Hej!
  Jag är mamma till tjejen i jeans klänningen som din son gärns ville ta leksaken ifrån.
  Jag vill att du tar bort bilden eller suddar ut henne för jag vill inte att hon ska vissas på internett därav varför jag inte bloggar om mitt lov som mamma.
  Men var super kul att ses! :-)
  kram tess

  2011-11-28 kl 1:08
 • emeliecabezos

  sorry tess, bilden borttagen :) detsamma :)

  2011-11-28 kl 16:39
 • Tess

  Tack :) hoppas du förstår mig.
  Önskar dig och din familj god jul..

  2011-11-28 kl 17:08

Kommentera


tre + = 9