Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Camwow

2012-04-29 @ 21:20

Min bildström vägrar synka till datorn så jag får aldrig in mina bilder som jag tar med telefonen så jag bjuder på en bild från Johans iphone. Vi laddade ner CamWow igår, vi är nog lite efter haha, alla har säkert det sen låångt tillbaka men nu har vi iaf skaffat det hehe och vi skrattade så vi gräääät igår. Höll på att dö av skratt alltså 😀IMG_0192

Alltså hade vi grillmiddag här igår med min bror och hans familj och det var sååå trevligt! Idag har vi bara lullat runt, Johan och jag var o solade, vi har grillat hamburgare till lunch i solen på baksidan, vi hade kusiner här på spontant fika i eftermiddags och nyss var johan och jag ute och sprang 5 km i svartbäcksmåla (skogen), såååå skönt! Har laddat ner en app som synkar till min nike fuel så man ser vart man springer.

Nu har Johan precis grillat entrecoté som vi ska käka med en god avokado och mozarellasallad som jag gjort. Sen ska vi kolla på en svensk film, Svinalängorna. Imorgon drar jag o killis till växjö och Johan drar till sthlm igen. Jag ska hälsa på min kompis Sofie som precis flyttat till ett litet radhus och Mario och Malin ska också med, kul att träffa mina kompisar här nerifrån!

IMG_0197Kommentera


sju − = 2