Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

celsius in da house

2012-03-11 @ 22:09

Öppnade kylen och möttes av det här. Okej att vi dricker  celsius men var Johan tvungen att ställa in ALLA i kylen ? 😀 Jag bara undrar.

IMG_0173En kommentar på inlägget “celsius in da house”

 • Fia Sjöström

  Hej!

  Har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat! Det var Lena som tipsade! Hänger med din bror och Lena ibland!
  Tror bestämt du och jag jobbade ihop på
  McDonalds ett tag för 100år sen också!

  Först lite pepp till ditt sexpack! Grym
  Mage, hur hinner du?
  Ska ha mitt andra barn om 1 vecka (+ 14 dagar!!) och vid min förra förlossning var din mamma med och satte nålar i mig som jag vore en voododocka :) det var tyvärr inte hon som förlöste mig för det tog 36 Tim innan Sid var ute!

  Anledningen till att jag skriver idag är för att du verkar vara en grym frisör, ”jobbar” du när du är i Kalmar, så skulle jag gladeligen boka tid hos dig!!!!! Finns ingen som sättet löshår bra! (jag har tejp) och färgen strawberry blond är det fan ingen som fattar!!!!!

  Ps. Åk till stora Converse butiken på Broadway st (tror jag) i NY och köp med dig i killians strl och för några år framåt, annars kommer du ångra dig!!! Svinbilligt! Vi hade hela väskan hem med Converse till oss och sid och nu har han växt ur alla sina!

  2012-03-12 kl 13:08

Kommentera


2 + åtta =