Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

CROSSTRAINING

2012-02-15 @ 18:55

Har varit på mitt första CROSSTRAINING-pass. Å jag dör lite för det var så jobbigt. Aldrig mer. Träna i grupper. stationer. Nja.

Det var skönt att åka till gymmet utan barnvagn iaf. Men minus för att man inte kan åka gratis då:D Mamma var hemma här med Killis. Nu ska jag slänga in kyckling i ugnen o koka ris. HejsanIMG_1082

Gammal Bild, har blivit såå dålig på att ta kort numera. Men ryggen börjar tighta till sig. niiiiccce :)
2 kommentarer på inlägget “CROSSTRAINING”

 • heartan

  Åh vad jag önskar att jag bodde i Stockholm och fick åka gratis med vagnen. Det här måste fan vara den enda kommunen som tar betalt för mammor och vagnar. Ok, vagnen går ju in gratis..om det finns plats. Dvs, om den tjockskallen som redan tagit upp all plats har vett att flytta sig. I lördags fick busschauffören gå och be dem plocka ihop sina ungar och kassar så att jag kom in. Hade jag inte fått plats hade jag fått lösa ny biljett då det var kort tid kvar på övergången. Morr för idioter, och att dessutom måste betala för det.

  Du börjar se riktigt vältränad ut ju!!! 😀

  2012-02-20 kl 11:56
 • EMELIECABEZOS

  ÅÅ man blir ju galen på sånt!!!!! hatar när folk inte flyttar på sig på bussen när man kommer med vagnen. men va?? får man betala om man är mamma och har vagn med sig i din kommun???? var det sjukaste jag hört. hur ska man kunna springa fram o betala liksom. det är ju jobbigt nog o mecka in vagnen innan bussen kör iväg. man får dock betala för tunnelbanan här men jag åker aldrig det om jag inte måste för att det inte finns bussförbindelser. plus att man kan gå över typ hela stan men det är sjkönt att ta bussen när man handlat mat o sånt o har massa kassar.

  tack för komplimangen :)

  2012-02-21 kl 19:52

Kommentera


sju + = 10