Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Daniel Westling

2012-03-24 @ 12:48

Måste berätta en sak nu på en gång annars kommer jag glömma det! Igår när vi satt i taxin hem från arlanda så hamnade vi i en bilkö en stund, jag tittade ut till bilen på vänster sida o vem ser jag då? HAHHAHA jo DANIEL WESTLING. Jag kastade mig över Johans telefon men lyckades inte få en riktigt hundra bild. Därför man aldrig ska släppa sin iphone från handen hehe;) Annars hade jag fått värsta bilden. sen när vi parkerade utanför oss så kom Helena Bergström o skulle gå in på apoteket.

Nu ska Killian och jag till sats odenplan, killi ska leka på mini och mammi ska träna:) blev bara ett träningspass för mig i NY, man hade liksom aldrig tid tyvärr:( Men sen gick vi ju också mellan 15-20tusen steg per dag… rätt möra fötter och ben efter denna resan kan jag säga!

Vi åkte inte taxi eller tunnelbana en enda gång, gick överallt och tog bara taxi till och från flygplatsen!

IMG_0135

En annan sak som jag kom på nu, när vi skulle hoppa in i en taxi hem från arlanda så tog vi först en bil från solna-taxi, men snubben började montera bilbarnstolen framåtvänd?!

Då sa jag till honom typ vad gör du?? Du vet att det är lag på att stolen ska vara monterad bakåt fram tills man är 4 år??? Å han ba neee den här ska monteras såhär,…. hahhaha eller hur. Han hade ju verkligen ingen koll. plus att han skulle ha extra betalt för att låna ut bilbarnstolen. Så jag sa till honom att vi tar en annan bil och vi tog taxi sthlm istället och fick stolen monterad rätt och betalade inget extra för stolen. taxi sthlm är bäst!Kommentera


9 + nio =