Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dyngkåt & hur helig som helst

2011-09-30 @ 22:32

Johan o jag var i Uppsala o såg Mia skäringer för typ 1-1,5 år sen? Jag kom på lite i sista sekund att jag missat o boka så allt var slutsålt i sthlm men det löste ju sig ändå:)

Fan vad vi skrattade iaf. Hon är verkligen såååå skön, jag älskar hennes humor! O ni som känner mig vet, för jag är lite som hon i min humor o mitt sätt att skämta haha:D

Nu har vi iaf fixat så vi ska se ”dvd:n”. Längtar redan! ( vi ska inte se den ikväll för vi ska se pirates of the caribbean 1:an) mamma e ju här o sist hon var det såg johan o hon den nya när jag var ute o festade o sen dess har hon tjatat om hur braaa o rolig den filmen var så vi kan ju inte annat än visa henne dom andra, right?! Det var ändå så länge sen man såg dem så ska bli kul även för oss:)

20110930-102952.jpg
En annan dag:)Kommentera


× 6 = tjugo fyra