Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

eksem och svullnad

2011-01-18 @ 14:18

bild

Varning för känsliga tittare! Måste bara fråga, ngn som har liknande ”eksem” under fötterna? Dessa röda prickar är liksom under huden och sen är det som vätskefyllnad på olika ställen under foten. Sen är foten även supersvullen… Jag ringde bm igår när jag vaknade och berättade om min eksem (har även på händerna fast det är mer som ofärgade knottror under huden och även händerna är supersvullna) Jag äter (eller åt) tavegyl mot graviditetsklåda innan dessa eksem uppkom och när jag sedan fick det här så slutade jag med tabletterna för jag fick för mig att jag fick eksemen av tavegylen. Tavegyl tog jag för att jag innan hade klåda på mage, bröst osv. men det har försvunnit. Nu har det istället kommit på fötter o händer.

Iaf, bm sa att jag kunde komma in o ta nya leverprover så jag skyndade mig bort direkt o fick ta dem, o nu väntar vi på svar. Gjorde leverprover i nov senast när jag hade klådan på kroppen. Ett tips för er som har klåda, sov inte på höger sida, då belastar ni levern med tyngden på bebisen som kan orsaka att levervärdena blir sämre!

Min pappa har PPP, en slags psoriasis som är ärftlig så ett tag trodde jag att det var det och låg och grät en hel dag här hemma. Men efter att ha skickat bilden på foten till pappa så sa han att det inte alls ser ut så och att det måste ha med graviditeten o göra. Hoppas verkligen det. Vill inte ha psoriasis för jag vet vilket helvete han har med det och det vill jag inte önska ngn!
4 kommentarer på inlägget “eksem och svullnad”

 • mymiracle

  Stackare!!!

  2011-01-18 kl 14:31
 • Ellie

  Jag tror faktiskt inte att det är någon större fara men det är ju alltid bra att kolla upp. Jag fick eksem och extrem klåda för några veckor sedan men det satt ovanpå foten, på händerna, armarna och på insidan av benen. De gjorde leverprover men det var inget kostigt alls. Det kan nog bli så tror jag när man svullnar, det är iallafall något jag fått för mig. Bara att stå ut verkar det som :(…kram

  2011-01-18 kl 23:21
 • Marcus ang utslag

  Usch har också problem med eksem i familjen. Mitt barn har lite problem med utslag och blöjeksem och torr hy så jag försöker hitta lite bra tips och lösningar för det. Nu var det ett tag sedan du skrev detta inlägg men om du fortfarande har problem med det; eller om någon annan läsare har problem med utslag så kanske ni kan testa samma sak som man gör när det gäller blöjeksem?

  Alltså att försöka hålla det rent, hålla fukt borta och smörja med någon salva.

  2012-02-27 kl 9:30
 • Sandra

  Sånt ha jag på mina fötter vad e de

  2012-09-07 kl 15:47

Kommentera


− ett = 8