Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ett 4 år gammalt kex…

2012-05-04 @ 17:18

….ligger nu i Killians mage. Jag såg det när han hade ätit upp hela, att paketet gick ut 2008. MEN JAAAAA, bara 4 ÅÅÅÅR gammalt. SKÄRPNING MAMMA!!! Sen gick jag igenom hennes kryddlåda… och hittade en hel del som gått ut 2002-2007 typ. Jiiiises.

Hoppas Killis överlever det gamla kexet, stackarn!

IMG_0978

Ps: vi är hemma i sthlm nu äntligen! Johan kunde inte hämta oss på flygplatsen, han sa att isåfall får jag välja mellan att han ska hämta mig men att han då måste jobba helg eller att vi tar en taxi hem och han inte jobbar helg. Jag valde taxin.

Dock var det ju fan inte en jävla taxibil som hade bilbarnstol på flygplatsen, men tillslut hittade jag en jesus-look-a-like som hade det, sen dealade vi lite om priset (konstigt taxibolag med skyhög taxameter). Jag sa; -”Inte mer än 300” så han stängde av taxametern på 280.

Nu är vi hemma och Killis har äntligen stupat och nu ska jag också lägga mig och sova en stund innan Johan kommer hem. Jag är levande död.

IMG_0928

Mario och jag i VäxjöKommentera


2 × fyra =