Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Föda barn? Ja tack?!

2012-03-09 @ 01:09

Sitter här och läser min gamla förlossningsjournal o kan inte låta bli att gråta en skvätt. Finns det nåt finare än att föda barn? Jag går in till Killian o står där o bara tittar på honom o blir helt varm inombords. Älskar den lilla människan.

Och jag längtar verkligen till att föda barn igen. Fan vilken upplevelse. (ja, jag har nog glömt hur jävla ont det gör). Jag är fan avundsjuk på en vän till oss, som ska föda inom ett par veckor. Och Ulrica här på bloggen ska ju också föda snart. Jag kan ta över om ni vill;)

Längtar lite till nästa unge faktiskt. Inte så mycket till graviditeten för det var rätt jobbigt tyckte jag. (konstigt då jag gick upp typ 20 pannor ? 😀

O som jag svullnade upp… massa vätska i händer o fötter o klåda över hela kroppen. O den jävla halsbrännan. fy fan. Nae…. jag tror jag ändrar mig igen! Imorgon har jag definitivt ändrat mig när Killian står o skriker över nåt haha!

Nyfödd <3

_2241530

1 år går så fort…

IMG_0064

Och här är jag några dgr innan förlossningen, mamma satte nålar på mig hemma och jag höll på att dö för det gjorde sååå ont o jag bara grät o grät och grät o fick typ panik. snacka om flodhäst 😀

_2111442Ser ni nålen jag har i pannan? Jag hade hela benen och fötterna fulla också. FAN så ont det gjorde!
En kommentar på inlägget “Föda barn? Ja tack?!”

  • Hanna

    Ja det är verkligen en häftig känsla! Visst gör det ont men den smärtan går ju över och man får världens finaste belöning. :)

    Sen brukar nästan alltid andra barnet gå fortare… Man får tänka på det. 😉

    2012-03-09 kl 7:47

Kommentera


3 + = tolv