Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

före och efter-bild på Caroline

2012-04-19 @ 22:01

Idag gjorde jag färg och extensions på Caroline, och här kommer före och efterbild! Tyvärr glömde jag fota förebild här hemma… är så himla senil ibland! Kom på det när jag hade penslat i färgen. Jaja, tur att C kunde skicka över en förebild:) Det blev VERKLIGEN skillnad och sååå himla fint.

bild copy

Jag tonade ner hennes vita kalla blonda nyans och blandade upp med lite slingor för att få mer liv i håret. Sen klippte vi ihop luggen till en fin snelugg eftersom hon har tappat massor med hår från amning så nu flyter allt samman mycket bättre och amningsluggen syns inte längre. (ett bra tips för er som har ”amningslugg” är att göra just så, att klippa en snelugg som går från kort till långt). Sen satte jag i ca 65 slingor med great lengts extensions. Blandade ca 3 olika färger och vissa slingor delade jag och blandade 2 färger i samma slinga. Klart!

Är du intresserad av extensions och vill veta mer? Kontakta mig på emeliecabezos@gmail.com

IMG_0705IMG_07172 kommentarer på inlägget “före och efter-bild på Caroline”

 • Sofie

  Hej. Hamnade av en slump på din blogg igår då jag googlade på heat som jag precis börjat med..
  Måste bara fråga om du märkt av några biverkningar? Idag är min andra dag som jag äter dem, och jag är lätt illamående hela tiden.. Kan tänka mig att det är koffeinet då jag inte dricker kaffe eller får i mig koffein på ngt annat sätt, men är ju inte direkt sugen på att äta och magen skriker efter mat!!

  2012-04-19 kl 23:04
 • flickanpanorra

  JAG VILL OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!Ahhhh!!!!!

  2012-05-02 kl 20:43

Kommentera


två + 8 =